Ville Kivinen Ihmisellä on vapaus toteuttaa itseän kunhan ei kajoa muihin ihmisiin, omaisuuteen tai tuhoa luontoa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kuunteleminen

Fuusiopolitiikka

“True wisdom comes to each of us when we realize how little we understand about life, ourselves, and the world around us.”
- Sokrates

 

Oletko kuullut tarinan norsusta ja kuudesta sokeasta miehestä? Se menee näin. Oli kuusi sokeaa miestä, joille kerrottiin että heidän edessään seisoo norsu. Heillä ei ollut mitään käsitystä mikä norsu on, joten he kiinnostuivat tutkimaan sitä lähemmin.

Maakuntaradiot kiinni!

Viimeistään nyt, vuoden 2013 yleveron uudistuksen jälkeen, jokainen meistä on huomannut YLE-maakuntaradioiden surkean tilan. Itse olen seurannut lähinnä Kainuun, Oulun, Lapin ja Pohjois-Savon lähetyksia ja huomannut siitä, että sama, Pasilassa laadittu levylista soitetaan kaikissa 18 aluetoimituksessa. Sama havainto on tehty muuallakin.

Jokainen ihminen on laulun arvoinen

Tämän tarinan alkupiste on tämän päivän Hesarissa. Siellä eduskunnan kahvilan pitkäaikainen työntekijä muistelee Veikko Vennamoa arvioiden, että "hän oli todella kiva ja inhimillinen". Kuva on siis aivan erilainen kuin minkä media ja kilpailevien puolueiden edustajat ovat luoneet.

Viime keväänä keskustelin erään eduskunnan siivoojan kanssa. Hän tiesi, että olin jäämässä eduskunnasta pois. Siksi hän halusi kiittää niin minua kuin muitakin perussuomalaisia, koska tervehdimme heitä ja juttelemme heidän kanssa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä